Jeugdraad 2014

nar erpelrooiers

 

 Prins Lorenzo de 1e

Hallo Prins Lorenzo Carnaval Erpelrooiers 2014Erpelrooiers en Erpelrooierinnekes,
Ik ben Lorenzo de Laat en woon samen met mijn vader, moeder, broer Joey en zus Cheyenne in de Vlasselt. Mijn zus Cheyenne kennen jullie wel van het sauwelen en mijn vader, broer en ik lopen altijd in de optocht mee. Als tweejarige liep ik al alleen als de directeur van de HAK mee. Ook kennen jullie mij misschien als de rijdende rechter en vorig jaar als een jongetje met ezelsoren die jullie als publiek de strafregels liet schrijven in mijn boek. Ik vind het dus geweldig dat ik dit jaar jeugdprins Lorenzo de 1e mag zijn. Ik hoop dan ook dat we met zijn allen een geweldige carnaval gaan beleven en veel plezier hebben.
Veul leutige groeten van Lorenzo

Miss Manou

Miss Manou Carnaval 2014

Ik ben Manou Roovers. Ik ben 12 jaar oud en zit in groep 8 van De Elsenhof. Mijn hobby’s zijn wielrennen en veldrijden. Dit doe ik op het wielrenparcours in Breda. Dit jaar heb ik extra zin in Carnaval, omdat ik de Miss mag zijn.
Ik vind carnaval een heel leuk feest, omdat iedereen vrolijk is en los gaat op de muziek. De optochten en de lampionnenoptocht zijn altijd erg leuk.
De popverbranding vind ik super. Daarom wilde ik graag Miss carnaval worden ! Een fijne carnaval allemaal !
ALAAF!!!

Hofnar Roel

hofnar roel van Erpelrooiers Carnaval 2014Alaaf
Mijn naam is Roel Wicherink en ik ben de nar van carnaval 2014 .
Daarmee is een grote droom uitgekomen. Want toen ik op de kleuterschool zat wist ik wat ik later wilde worden…… Nar van de jeugdraad.
Ik vind het super leuk om carnaval te vieren. En daar heb je me zeker al wel eens gezien want Ik loop sinds groep 1 mee met de optocht , ik vind het leuk om me te verkleden, in de polonaise loop ik vaak voorop en ik was ook bij baronie tv.
Maar het aller leukste vind ik dat iedereen plezier heeft.
Als Nar Roel sta ik…..nie aon de kaant, mar haand in haand ….met alle kinderen van Wagenberg MET NAR ROEL WORDT CARNAVAL 2014 EEN DOLLE BOEL !!
Veel plezier met carnaval!

cartoon optocht Erpelrooiers Carnaval 2014Britt Akkermans

Ylene Dudok

Pepijn Kustermans

Nikki Landzaad

Veerle Link

Tijn v Oers

Lars Prinse

Vera v Prooien

Iris Rasenberg

Britt Snoeij Vita Vermunt