Jeugdraad 2015

Jeugdraad 2015cartoon optocht Erpelrooiers Carnaval 2014Prins

Hallo Erpelrooiers en Erpelrooierinnekes.
Ik ben Dennie Verhaard ik woon in de Gomarusstraat. Ik heb nog een broer Jari en broertje Bowie. Mijn lievelings dieren zijn Jip onze hond en Crocky onze vogel. Ik doe al van af de kleuterschool met de optocht mee.
Ik vindt het geweldig dat ik dit jaar de prins ben.
Carnaval is voor mij veel hossen en veel leut maken, veel plezier met carnaval.
Webbe ut nog lang nie gat

 

MissMiss Yente

Hallo Erpelrooiers en Erpelrooierinnekes,
Ik ben Yente van Rijthoven en ik ben dit jaar Miss 2015 en daor ben ik heel blai meej. Dun irste keer dat ik meej dun optocht meej deej was ik nog mar 11 maanden. Vur de rest heb ik al mun hele leven meej gedaon meej dun optocht. Ik wilde al heel lang Miss worre, en mun basisschool taid dan ok feestelijk afsluiten. Carnaval is vur mij een van de leukste feesten van het jaar, ik houw er van om zelf meej te feeste, en om alle mense zo gezellig en blai te zien dansen en gek zien doen. Ik hoop dat iedereen meej oos een gezellige en vrolijke carnaval het, en meej oos HEBBU JULLIE UT NOG LANG NIE GAT!!! ALAAF.

 

 

Hofnar Tom Hofnar

Hallo ik ben Tom Wicherink en ik ben 11 jaar. Ik vier al mijn hele leven carnaval in Erperooiersland en nu ben ik de nar van de jeugdraad 2015. Ik vind het echt heel leuk want als nar kan je lekker hossen en springen en dat kan je wel aan mij overlaten. Wat ik ook heel leuk vind is dat je op het podium wordt geroepen en dan alle verklede kinderen ziet . Ik kan ook niet wachten om op die carnavalswagen te gaan staan en serpentines naar jullie te gooien.  Jullie horen het wel  “webbe ut nog lang nie gat” want carnaval is nog niet eens begonnen. Maar als het begint…  rommel de bommel de bom carnaval vieren doe je met  NAR TOM !!
Alaaf alaaf alaaf

 

 De Raad van Elf

 

Ard Baay         Ira van den Berg     Dana Broeders     Birgit van Dongen

Jens Prinse              Marit de Ridder       Nout de Ridder

Sanne Roovers     Isabel Sins          Sanne Smits           Rosa Spruit

IMG-20150109-WA0000