Carnavals Comité De Erpelrooiers 2.0

11 okt

Klinkt raar hè “cc De Erpelrooiers 2.0”. Is het eigenlijk ook wel een beetje. Het Erpelrooierscomité is en blijft natuurlijk gewoon het Erpelrooierscomité ;). Maar er is wel het eea veranderd. Er zit namelijk nieuw bloed in. 5 nieuwe leden hebben zich vorige week aangemeld. Kees Ligthart, Michel Wicherink, Yvonne Vlaskamp, Mark van der Corput en Saskia de Deugd gaan zorgen voor een frisse wind in het carnavalsgebeuren op Wagenberg. En ik kan je vertellen: WIJ HEBBEN ER ZIN IN!!!

Samen met Marjorie Koppelaar, Jan Gelens, Maarten van Loon en Marius Vermeer vormen wij het vernieuwde Erpelrooierscomité. Erelid Bertus Bogaers zorgt voor de nodige expertise.

Werkgroepen zijn gevormd en de organisatie is al in volle gang. Dat is maar goed ook want het Blèrefestival staat al voor de deur. Houd onze website, instagram en facebookpagina goed in de gaten. Daar vind je meer info over onze festiviteiten.

Ons vernieuwde clubje is vol goede moed en creatief van geest en wil samen met jullie van carnaval 2019 op Wagenberg een groot succes maken.